Cxense Display
Gå til hovedmeny

Opticron Savanna 10x33 DCF.GA

Takkant kikkert

Pris: 2195
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 4-7 dagers leveringstid
Ny, rimelig porroprismekikkert for allsidig bruk. Stort synsfelt, brukbar nærgrense og god optikk gjør dette til en god allround kikkert.
Opticron Savanna 10x33 DCF.GA
Varenummer114217
Forlag/produsentOpticron
Vekt i gram415
Bredde x høyde120x129
Synsfelt v/ 1000m106m
ArmeringGummiert
VanntettNei
Øyerelieff17mm
Nærgrense3.5m
Garanti10 år

Minste øyeavstand er 52mm, noe som gjør kikkerten egnet for barn. Savanna WP leveres med bred nakkereim, okulardeksel og neoprenveske.

Importørens presentasjon:

Savanna R takkantkikkerter har et moderne design med god ergonomi. Det er god plass til fingre rundt de to tubusene, og det gir et komfortabelt og trygt grep om kikkerten. Optikken er lys og klar – en følge av lite lystap i lysets gang gjennom kikkerten og bruk av høykontrast-optikk. Savanna R har multicoating i hele det optiske systemet, hvilket bidrar til det ekstra i optisk kvalitet du særlig vil merke når været er grått og krevende. Optisk konstruksjon med lang øye–okular-avstand gir god synskomfort også for brillebærere.

Savanna R har nedskrubare øyerør i tre steg som sikrer at alle brukere kan velge sin egen, optimale avstand inn mot øyet, også brillebrukere. I likhet med Savanna porrokikkerter kan også Savanna R takkantkikkerter presses sammen til en pupillavstand på kun 52 mm. Det gjør barn ned til sjuårsalderen i stand til å se med kikkerten uten dobbelbilde. Få andre fabrikanter tilbyr en slik egenskap i denne kikkertklassen.

Modellserien benytter en lettvektskropp basert på en kombinasjon av polykarbonat og metall. Gummien utenpå er støtabsorberende og gir et godt, sikkert grep også i vått og kaldt vær. Fokushjulet er bredt og dekt med gripegummi. Kikkertene har internfokusering, er nitrogenfylt og garantert vanntett.

Savanna R leveres med et okulardeksel som kan festes i nakkereima. I tilllegg følger det med frontdeksel i gummi, ei bred, elastisk nakkereim (neopren) og ei myk, støtabsorberende neoprenveske. 10 års garanti.


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Opticron 10x18 Doublet Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Nikon Sportstar EX 8x25 DCF Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42
Swarovski Okularringer til EL 8,5x42/SLC10x50 Nikon Sportstar EX 10x25 DCF
Swarovski Okularringer til SLC 10x42 Nikon Monarch 5 8x42
Nikon Monarch 5 10x42 Swarovski Objektivdeksel til EL50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--