Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Telefonklokker til barn


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Garmin VIRB™ XE

HD action kamera med GPS & WiFi

Pris: 3798
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 1 på lager
VIRB™ XE er kompakte, vanntette, små, lette og robuste – og med profesjonell videokvalitet opp til 1440p og stillbilder på 12 megapiksler. Med G-Metrix har du flere sensorer som sporer bevegelsene dine i sanntid.
Garmin VIRB™ XE
Varenummer209004
Forlag/produsentGarmin

Kameraene leveres med digital bildestabilisering, vidvinkel og ulike zoomnivåer. I tillegg leveres kameraet med en uskjermet mikrofon som gir klar lyd i HD kvalitet, selv under vann.

Tilbehør til Garmin VIRB™ XE.
Garmin 220V adapter, VIRB
Pris: 225
Garmin Reperasjonskit, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Stort rørfeste, VIRB X/XE
Pris: 289
Garmin Lite rørfeste, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Festestropp for ventilert hjelm, VIRB X/XE
Pris: 139
Garmin Hodefestestropp, VIRB X/XE
Pris: 219
Garmin Brystfestestropp, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Tripodbrakett, VIRB X/XE
Pris: 99
Garmin Handleddsrem, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Bilsugebrakett for dashbord, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Brakett til picatinnyskinne, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Vannsportsbrakett, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Brakettsokkelsett, VIRB X/XE
Pris: 189
Garmin Sett med justerbare monteringsrammer, VIRB X/XE
Pris: 189
Garmin Ladekabel, VIRB X/XE
Pris: 189
Garmin Robust kombinasjonskabel, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Lithiumpolymerbatteripakke, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Fjernkontroll, VIRB
Pris: 450
Garmin Lithium-polymer Battery Pack, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Temperatur sensor fenix
Pris: 250

Garmin VIRB™ XE har relasjoner til.
Garmin VIRB™ X
Pris: 2990

De som kjøpte Garmin VIRB™ XE kjøpte også
Garmin Fjernkontroll, VIRB
Pris: 450
Swarovski CL Pocket 8x25 B Sandbrun
Pris: 5900
Garmin justerbare monteringsarmer (sett)
Pris: 175
Garmin Stort rørfeste, VIRB X/XE
Pris: 289
Garmin Lite rørfeste, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Robust kombinasjonskabel, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Life Jacket Float Mount, VIRB X/XE
Pris: 169
Garmin Brakett rørmontering liten
Pris: 175

Kompakt, vanntett HD-actionkamera med G-Metrix™

 • Profesjonell video: 1440p30, 1080p60, 960p100, 720p120 og 480p240 med bildestabilisering og zoomnivåer
 • G-Metrix™: Innebygd GPS og sensorer fra Garmin sporer bevegelsene dine i sanntid og viser det hele ved hjelp av blant annet nøyaktige målere og grafer
 • Foto: 12 megapiksler, bildeserie på opptil 30 bilder per sekund, tidsforløp
 • Lyd: Uskjermet mikrofon for ekstremt klar lyd, selv under vann, trådløs HD-lyd fra Bluetooth®-aktiverte hodetelefoner eller mikrofoner
 • Kompakt og robust: lite, lett og virkelig robust. Vanntett ned til 50 meter uten behov for ekstra etui

Actionkameraet VIRB XE filmer i vidvinkel og høy oppløsning ved 1080p60, bilder på 12 megapiksler i opptil 30 bilder per sekund. Du får detaljrike bilder som fanger opp flere bevegelser. VIRB XE er designet for de tøffeste forhold og tåler dybder ned til 50 meter uten etui, slik at du får renere og klarere lydopptak. G-Metrix drives av Garmin GPS og gjør det mulig å spore og vise øyeblikkets hastighet, lengde, høyde og intensitet.

Profesjonelle videoopptak

Mulighet til videoopptak i imponerende høy oppløsning på 1440p30, 1080p60 og 720p120 gjør VIRB XE klart til å fange øyeblikkene og opplevelsene dine ned til hver minste detalj. VIRB XE har en spesiallaget linse i glass, høy oppløsning, ulike zoomnivåer og høye bildefrekvenser opptil 240 fps (480p), slik at du alltid treffer det du sikter på. Manuelle kamerakontroller som hvitbalanse og eksponeringskompensasjon gir enda større fleksibilitet ved videoopptak.

Høykvalitets foto

VIRB XE har en dedikert fotoknapp og mulighet til vidvinkelopptak på 12 megapiksler med hastigheter på opptil 30 bilder per sekund, alt for å fange øyeblikket. Du kan også ta stillbilder mens du filmer. VIRB XE kan også konfigureres til å ta bilder over lengre tidsperioder automatisk ved justerbare tidsintervaller på opptil 120 sekunder. Utvidet tidsforløp gjør at VIRB XE hviler mellom opptakene, slik at batterilevetiden økes og muliggjør enestående lange opptakstider.

G-Metrix™

Få med deg mer enn videoopptak med G-Metrix. VIRB XE har innebygd Garmin-GPS, G-force og retningssensorer, slik at du kan filme i høy hastighet, få med sinnssyke rotasjoner og fantastisk hopp. VIRB XE kan kobles trådløst til eksterne sensorer og Garmin-enheter – slik at du kan registrere spennende ytelsesdata fra sykkelen eller seilbåten. VIRB Edit-programvaren er gratis (tilgjengelig for mobil og datamaskin) og kan brukes til å fortelle en mer fullstendig historie ved å legge til målinger og grafer som viser blant annet hastighet, akselerasjon, puls – alt i sanntid.

Lite og robust

VIRB XE er lite og lett og kan tas med over alt – det tåler juling. VIRB XE er klart for dypdykk (ned til 50 meter), du trenger ikke ekstrautstyr eller etuier. Den slitesterke, kompakte designen tåler vær og vind. En uskjermet mikrofon tar opp ren og klar lyd på en måte som kameraer i etuier ganske enkelt ikke kan registrere på samme måte. Takket være et vannavstøtende, flat glassobjektiv blir undervannsopptakene krystallklare, samtidig som overgangen fra under til over vannflaten ikke forstyrres av dråper.

Jevn video

VIRB XE har bevegelsessensorer som registrerer kamerabevegelser og hjelper til med å stabilisere opptak. Elektronisk bildestabilisering reduserer kameraristing og uskarphet, enten du humper over ujevnt terreng eller tar et øyeblikksbilde med ustødig hånd.

Koble til VIRB via WiFi®

Sikt inn kameraet med sanntids videoforhåndsvisning, og kontroller og vis opptak fra ett eller flere kameraer ved å koble VIRB X til Garmin VIRB®-appen på kompatible smarttelefoner¹ eller nettbrett. Dette gjør at du kan spille av og redigere opptak, legge på data fra G-Metrix og publisere videoer i nettskyen. VIRB XE kan til og med enkelt kontrolleres og konfigureres fra en kompatibel Garmin-enhet.

Ettrykksopptak

VIRB XE ble utviklet med tanke på bedre kontroll og enklere betjening med ettrykks opptaksknapp på toppen av kameraet og en dedikert lukkerknapp for stillbilder – akkurat som på kompaktkameraer. En tydelig klikkelyd gjør det enkelt å vite når du gjør opptak og gir full taktil kontroll, selv om du ikke kan se kameraet du har på hodet eller om du bruker hansker. Opptaket starter i det øyeblikket du slår på bryteren, selv om kameraet er avslått.

Hold det gående lenger med Rugged Power

VIRB XE har værsikre strømkontakter, slik at du kan koble til et kjøretøybatteri eller en annen strømkilde for å gjøre uavbrutte opptak over lengre perioder, selv under de tøffeste forhold. VIRB XE har også et oppladbart/utskiftbart lithiumionbatteri for maksimal fleksibilitet.

Utmerket trådløs HD-lyd

VIRB XE er utstyrt med Bluetooth 4.0 og kan kobles direkte til trådløse Bluetooth-hodetelefoner eller mikrofoner for høyoppløste lydopptak. VIRB XE sørger for at lydbehovene dekkes – enten du er langt unna kameraet eller om du heller vil kommentere motorsykkelkjøringen.

Bruk Garmin-økosystemet

VIRB XE kan dra nytte av det kraftige Garmin-økosystemet for å gi bedre kamerakontroll og innhente ytterligere ytelsesdata. Overvåk og kontroller VIRB XE med valgfri VIRB-fjernkontroll og alle typer bærbare eller installerte navigasjonsenheter eller fra teknoplagg. Du kan hente ytterligere data gjennom Garmin-sensorer (tilleggsutstyr), for eksempel sykkelkraftsensoren Garmin Vector, pulsmåleren Garmin Heart Rate Sensor eller via kompatibelt utstyr for trening, fly eller båt.

Synkronisering av flere kameraer

VIRB XE drar nytte av Garmin GPS for å forenkle kompliserte flerkameraopptak gjennom automatisk synkronisering av opptak med GPS-tidsmarkører på enkeltbildenivå. Bruk VIRB Edit for å få sømløs veksling mellom flere kameravinkler med et enkelt knappetrykk – du trenger ikke bekymre deg om tidkrevende tidsjustering og tidskoder.

VIRB Tracking

Med VIRB Tracking kan du finne kameraets siste posisjon, slik at du kan finne og hente det tilbake. Bruk VIRB Tracking-funksjonen med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smarttelefon¹.

Utrolige videoopptak uten plunder

VIRB Edit er en gratis programvare for datamaskiner som automatisk genererer flotte, delingsklare videoer av opptakene dine, takket være G-Metrix-data innsamlet av VIRB. Du kan eventuelt velge å bruke manuelle kontroller til å se gjennom og redigere opptakene, justere G-Metrix-målinger, legge på musikk og veksle sømløst mellom kameravinkler. VIRB Edit holder også programvaren på kameraet oppdatert.

Kvalitetsbraketter for action

Et variert utvalg av allsidige braketter av høy kvalitet gjør at kameraet kan låses fast i posisjon. Vi har braketter for alle forhold – fra braketter for buede og flate overflater og dashbordoverflater, til styre-, sete-, hjelm-, bryst- og flerbruksstroppfester med mer. VIRB-brakettene har profesjonelle, glippfrie unbrakofesteskruer, noe som sørger for maksimal tilstramming for vibrasjons- og støtsikkerhet.

¹Kompatibel med Bluetooth® Smart-klare telefoner. Kontakt produsenten for å kontrollere at telefonen din er kompatibel.
iPhone er et varemerke for Apple Inc. Android er et varemerke for Google Inc. Bluetooth-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi®; er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance Corporation.

I esken

 • VIRB XE-actionkamera
 • Oppladbar batteripakke
 • Ladekabel
 • Braketter for flat eller buet overflate
 • Lange og korte forlengelsesbraketter
 • Lange og korte friksjonsbøyler
 • 2 lange og 1 kort forlengelsesknotter
 • Skrunøkkel
 • Produktdokumentasjon

Spesifikasjoner

Mål

 • Enhetens mål (H x B x D): 77,0 x 40,6 x 36,8 mm
 • Skjermstørrelse: 25,4 mm diagonalt; 128 x 128
 • Enhetens vekt: 151,7 gram

Video

 • Bildesensor: 12,4 MP, 1/2,3 tommer CMOS
 • Filtype: *.mp4
 • 1080p HD-video: 60, 50, 48, 30, 25, 24 fps
 • 960p HD-video: 100 x 60, 50 fps
 • 720p HD-video: 120, 100, 60, 50, 30, 25 fps
 • 480p (sakte film): 240 fps
 • Stillbildeoppløsning: 12 MP og 7 MP
 • Bildeserie: 12 MP ved 30 fps
 • Bilder i tidsforløp: tilpasset med opptil 120 sekunders intervall

Lyd

 • Innebygd mikrofon: ja
 • Ekstern mikrofon: valgfri robust strømledning eller Bluetooth®-lyd

Tilkoblinger

 • Bluetooth: ja (4.0)
 • ANT+®-kompatibel: ja (fjernkontroll og sensorer)
 • Grensesnitt: USB 2.0
 • HDMI-utgang: nei
 • Direkteoverføring via Wi-Fi: ja (802.11 bgn)

Diverse

 • GPS: ja
 • Temperaturområde: fra −20 til 45 °C drift, fra 0 til 45 °C lading, fra −40 til 85 °C (oppbevaring)
 • Minne: microSD™-kort (opptil 128 GB), kortet er ikke inkludert
 • Akselerasjonsmåler: ja
 • Høydemåler: nei
 • Vanntetthetsvurdering: 5 ATM (50 meter)
 • Bildestabilisator: ja (forbedret med gyro)
 • Korrigering av objektivforvrengning: ja

Batteri

 • Batteritype: oppladbart 980 mAh Li-polymer
 • Batterikapasitet: 980 mAh
 • Batterilevetid: 1080p (30 fps) opptil 2 timer


De som søkte Garmin VIRB™ XE søkte også
Nye dyrearter i norsk natur
Pris: 139
T-Skjorte Nordiske dyr str. L
Pris: 228
Field Guide to the Reptiles of East Africa
Pris: 298
Nikon Monarch 5 10x42
Pris: 3149
Finding Birds in Mallorca
Pris: 98
Pulsar Edge 3,5x50 L
Pris: 7599
Lenscoat Canon 28-300 IS
Pris: 969
Wild Flowers of Britain and Europe
Pris: 135
Leica Geovid 15x56 R
Pris: 26000
Leica Ultravid 8x42 Blackline
Pris: 21000Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Bærnett stor
Bærnett liten Allvær spiralblokk - Plastcover (135)
Birdsticker 5-pakning Taksvale krus
Enhetsboks for insektkasse 1/16 Bolmateriale til humler
Insektnål nr 1 Pinnsvinhule, iglo
4 mest solgte bøker
Norges sommerfugler Skjæreboka
Mossor Humler i Norge
4 mest solgte optikk
Nikon Monarch 5 8x42 Kamuflasjetelt - Bivi Hide Falco
Nikon Sportstar EX 8x25 DCF Nikon Monarch 5 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid