Cxense Display
Gå til hovedmeny

Garmin Tactix Bravo

GPS klokke

Pris: 6299
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 4-7 dagers leveringstid
Garmin Tactix Bravo, en røff og robust GPS navigator og ABC-klokke fullspekket med funksjoner. GPS-klokken er designet for den aktive friluftsentusiast og har taktiske funksjoner som høydemåler, barometer og 3-akset kompass.
Garmin Tactix Bravo
Varenummer210052
Forlag/produsentGarmin

Med fokus på presis navigasjon i krevende og vanskelige omgivelser, er dette det maksimale verktøy. Tactix Bravo er vanntett ned til 100 meter og leveres med et oppladbart lithium-ion batteri, med batterilevetid på opptil 50 timer i UltraTrac-modus.

Tilbehør til Garmin Tactix Bravo.
Garmin Temperatur sensor fenix
Pris: 250
Garmin klokkerem i titan
Pris: 2049
Pedalfrekvenssensor for sykkel
Pris: 390
Sensor for sykkelhastighet
Pris: 390

De som kjøpte Garmin Tactix Bravo kjøpte også
I esken
 • tactix Bravo med sort rem i nylon
 • Matt, olivenfarget rem i nylon
 • USB-/ladeklemme
 • Nettadapter med kontakt
 • Brukerveiledning

Fra produsentens egen omtale:

Ren ytelse og taktiske funksjoner

 • 1,2-tommers Garmin Chroma Display™-fargeskjerm med høy oppløsning, lesbar i sollys og kuppelformet safirlinse med høy styrke
 • Bakgrunnsbelysning med dobbelmodus som støtter regelmessig bruk og bruk med nattbriller
 • EXO™-antenne i rustfritt stål med kantbelegg i sort diamantlignende karbon (DLC), riller som gir økt slitasjemotstand, antireflektivitet og robust utførelse
 • Helsort stealth, robust og tøff design inspirert av kravene til taktisk utstyr beregnet for bruk i feltet
 • Høysensitivt GPS- og GLONASS-satellittmottak
 • Dedikert taktisk aktivitetsprofil med felt for oppsett av taktiske data med doble rutenettkoordinater og preprogrammerte programmer som Jumpmaster og veipunktberegning.
 • Støtte for en rekke idretter med egne brukerprofiler som terrengløping, turgåing, skigåing med mer
 • Avanserte treningsfunksjoner, se løpedynamikk, kondisjonsberegning (VO2 Max) og restitusjonsrådgiver (ved bruk sammen med pulsmåler)
  i tillegg til klassiske Garmin-navigasjonsfunksjoner som TracBack
 • Multisportfunksjoner for sykling, løping, svømming, turgåing, ski med mer
 • Barometrisk høydemåler, 3-akset kompass, TracBack og Sight’n Og
 • Aktivitetsmåler, se skritt, distanse, søvn og kalorier
 • Smartvarsling, se e-post, sms og telefonanrop og Connect IQ™-appstøtte for tilpassede programmer, widgeter, urskiver og datafelt
 • Trådløse funksjoner (BLE, ANT+ og WiFi): automatiske opplastninger til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk

tactix® Bravo GPS-sportsklokke for taktisk trening og utendørs navigasjon, kombinerer spesialiserte taktiske funksjoner med kondisjonstrening og smartfunksjoner i et solid og robust design bygd for taktiske miljøer. Skjermen med dobbelmodus garanterer god lesbarhet under vanlige forhold, eller den kan endres for å støtte bruk med nattbriller.

Stilig design som tåler de tøffeste forhold

tactix Bravo er diskret med ikke-reflekterende DLC-belagte, sorte metalldeler og kurvet linse for å unngå refleksjoner. Den leveres med to tøffe, utskiftbare remmer i nylon med tre ringer, sort og olivenfarget. Klokka har en beskyttende EXO™-antenne i rustfritt stål med kantbelegg i sort diamantlignende karbon (DLC), riller som gir økt slitasjemotstand, antireflektivitet og robust utførelse samt et ultraforsterket glassfiberdeksel for ekstra holdbarhet. Chroma-fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning er lesbar i sollys og viser dataene tydelig under alle typer lysforhold. Brukeraktivert nattsynmodus som reduserer innstillingene av bakgrunnsbelysningen til et nivå som ikke forstyrrer brukeren av nattbrillene. tactix Bravo er vanntett ned til 100 meter og har en batteritid på opptil 50 timer i UltraTrac™-modus, 20 timer i GPS-modus og opptil 3 uker i smartklokkemodus (avhengig av innstillingene).

 

Innebygde taktiske funksjoner

Taktiske funksjoner for dedikert taktisk aktivitetsprofil, Jumpmaster-aktivitet, beregnede veipunkter og GPS med koordinasjonsside med dobbelt posisjonsformat som støtter grader, minutter, sekunder (MGRS) med mer.

Naviger på turen

tactix Bravo leveres med navigering- og sporingsfunksjoner som veileder deg på og utenfor stien ved hjelp av GPS og ABC (høydemåler, barometer og kompass). TracBack®-funksjon som navigerer deg tilbake til startpunktet på samme måten som du kom derfra. De innebygde følerne gir informasjon om retning, høyde og værendringer. Klokken oppretter en GPS-sporlogg ved å legge igjen et spor med «brødsmuler» etter hvert som du forflytter deg. Du kan også markere posisjoner som for eksempel mål, slippsoner eller sjekkpunkter. Med tactix Bravo kan du opprette og navigere til et veipunkt og følge en kurs i tillegg.

tactix Bravo har både ANT+® trådløs tilkobling og Bluetooth®3 samt smartfunksjoner for trådløs deling av steder og ruter.

Mer enn høydemåler, barometer og kompass

tactix Bravo er utstyrt med en barometrisk høydemåler og et 3-akset elektronisk kompass. Enheten kalibrerer disse følerne automatisk ved hjelp av GPS-mottakeren for å gi så nøyaktig informasjon som mulig. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at opp- og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske 3-aksede kompasset gir nøyaktig retning under alle forhold for å opprettholde taktisk oppmerksomhet uten at du må endre posisjon. Hvis du vil ha nøyaktige temperaturmålinger fra klokka, må du parkoble tactix Bravo med vår eksterne tempe-temperaturføler.

Oppfyll potensialet ditt

tactix Bravo er fullspekket av ekstra treningsfunksjoner som gir deg informasjon om fysisk form og prestasjonsevne. Kondisjonsberegneren vurderer ulike data, blant annet løpehastighet, slag per minutt og pulsavvik, for å beregne det maksimale oksygenvolumet du kan forbruke per minutt. Registrer endringer for å se forbedringer i formen din og sammenligne resultatene med andre. Andre treningsmålinger er restitusjonsrådgiveren, med en restitusjonstidtaker og restitusjonssjekk, i tillegg til løpsberegning, som beregner den ideelle sluttiden din basert på gjeldende maksimumsantall for kondisjon.

Alle tallene du trenger for å måle formen din

Løping kan bli seriøst, og tactix Bravo med valgfri HRM-Run-pulsmåler registrerer alle avanserte nøkkeltall som er nødvendige for å øke forståelsen og forbedre:

Avansert løpsdynamikk som analyserer løpingen:

 • Vertikal bevegelse og vertikalt forholdstall – høyde (cm) i løpsbevegelsen og forholdet mellom vertikal bevegelse og skrittlengde
 • Tid og balanse for bakkekontakt – viser tiden som foten er i bakken under løpsbevegelsen i forhold til i luften, og lar deg kontrollere løpssymmetrien din
 • Pedalfrekvens – antall skritt per minutt
 • Skrittlengde – avgjør gjeldende tempo

Fysiologiske målinger som måler hjertet for å gi:

 • Stressverdi – tactix Bravo måler hjertefrekvensvariasjonen mens du står stille i 3 minutter, og gir deg et beregnet stressnivå. Verdiskalaen er fra 1 til 100 der lave poengsummer indikerer lavere stressnivåer
 • Kondisjon/VO2 maks – når du har løpt 6–20 minutter, sammenligner tactix Bravo kondisjonen din i sanntid med den gjennomsnittlige formen din
 • Terskelverdi puls/tempo – tactix Bravo analyser tempoet og hjertefrekvensen din og anslår punktet der musklene dine raskt begynner å bli slitne

Løp vertikalt

tactix Bravo har en dedikert terrengprofil for å oppfylle behovene til terrengløpere. Nye funksjoner inkluderer den automatiske bryteren for bytte til presentasjon av viktige data under løping på flatt underlag kontra løping i bratte stigninger, for eksempel data om ytelse under stigninger og vertikal hastighet. For Ultra Trail-løpere sørger tactix Bravo for ekstra batterilevetid i UltraTrac-modus og muligheten til å kjøre klokken med ekstern strømforsyning for større utfordringer.

Tilpassede apper og urskiver

Tilpass tactix Bravo med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ™-butikk. Du kan tilpasse urskiven, legge til datafelter og laste ned apper og kontrollprogrammer som gir informasjon på en oversiktlig måte.

Trådløst tilkoblet

Med smartvarsling³ mottar du e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokka. tactix Bravo mottar det trådløse signalet fra en kompatibel smarttelefon3 og varsler deg om at du har en ny melding, ved å vise teksten på skjermen når du ønsker å lese den.

Andre trådløse funksjoner omfatter automatisk opplasting til Garmin Connect nettsamfunn for trening, sporing i sanntid og deling på sosiale nettverk via vår gratis Garmin Connect og Garmin Connect™ Mobile-programmer. Ekstern kontroll over både musikken og VIRB® XE-actionkameraet fra telefonen din. Funksjoner for å finne telefonen og klokka er inkludert. Aktivitetssporing4 teller daglige skritt, kaloriforbruk og trappetrinn, og søvnsporing overvåker søvnmønstre for ytterligere helsedata.

¹Pulsmålere og HRM-Run, selges separat.
²Krever HRM-Run-måler som følger med enkelte modeller og selges separat for andre.
³Telefonen må ha Bluetooth® Smart.
4Nøyaktighet for aktivitetsmåling.

Mål og ytelse

Fysiske mål 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Skjermstørrelse, B x H 30,4 mm diameter
Skjermoppløsning, B x H 218 x 218 piksler, transflektiv MIP-farge, safirlinse
Fargeskjerm Ja
Skjerm med negativ modus Ja
Vekt 80,5 g
Batteri Oppladbart 300 mAh litiumion
Batterilevetid Opptil 50 timer i UltraTrac-modus, opptil 20 timer i GPS-treningsmodus og opptil 6 uker i klokkemodus
Vanntetthet 10 ATM
GPS-aktivert Ja
GLONASS Ja
Mottaker med høy følsomhet Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Elektronisk kompass Ja
Smarte varsler (viser e-post, tekst og andre varsler når enheten er parkoblet med en kompatibel telefon) Ja
Vibrasjonsvarsel Ja
Musikkstyring Ja
VIRB®-styring Ja
Klokkefunksjoner Klokkeslett (12-/24-timers visning), kalender (dag/dato), daglig alarm, stoppeklokke, tidsur, varsler for soloppgang og solnedgang

Kart og minne

Innebygd minne 32 MB, 23 MB er tilgjengelig
Veipunkter/favoritter/posisjoner 1000
Ruter 30

Løpefunksjoner

Virtual Pacer™ (sammenligner gjeldende tempo med målet) Ja
Beregnet VO2 maks Ja
Nedtrappingsvarsling Ja
Konkurransevarsel Ja
Løpsdynamikk Ja
Akselerasjonsmåler (beregner avstander for innendørsøkter, uten behov for fotsensor) Ja
Personlige rekorder Ja

Sykkelfunksjoner

Kompatibel med Vector™ Ja
Flere sykkelprofiler Ja
Sensor for sykkelhastighet/pedalfrekvens Ja

Løpe- og sykkelfunksjoner

Pulsmåler Ja (noen versjoner)
Virtual Partner® (tren mot en digital person) Ja
Virtual Racer™ (compete against other activities) Ja
Auto Pause® (tar pause og gjenopptar tidtaker basert på hastighet) Ja
Multisport (endrer sportsmodus med ett knappetrykk) Ja
Automatisk multisport (bytter sportsgrenmodus med ett knappetrykk) Ja
Avanserte treningsøkter (opprett egendefinerte, målrettede treningsøkter) Ja
Tempovarsel (utløser alarm hvis du avviker fra forhåndsinnstilt tempo) Ja
Intervalltrening (angi trenings- og hvileintervaller) Ja
Pulsbasert kaloriberegning Ja
Beregner kaloriforbruk Ja
Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness) Ja

Svømmefunksjoner

Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Indentifisering av type svømmetak (for eksempel fristil) Ja
Talldata for svømming i åpent vann (avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja

Golffunksjoner

Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Ja
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
Sporer statistikk (putter per runde, greener og fairways, gjennomsnittlig avstand) Ja
Digitalt scorekort Ja

Utendørsfunksjoner

Kalender for jakt/fiske Ja
Informasjon om sol og måne Ja
Områdeberegning Ja

Aktivitetssporingsfunksjoner

Skritteller Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) Ja

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Ja
Automatisk synkronisering (overfører data automatisk til datamaskinen) Ja

Ekstra

Ekstra
 • Connect IQ™-programstøtte: Ja (urskiver, datafelter, widgeter og programmer)
 • EXO™-antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: ja
 • ANT+®: ja
 • Bluetooth® 4.0 LE: Ja
 • Værvarsler: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe™-følerstøtte: Ja
 • TracBack: Ja
 • Skisportfunksjoner: Ja
 • Fysiologiske målinger: Ja
 • Stående padling / roing: Ja
 • Beregnede veipunkter: Ja
 • Jumpmaster-aktivitet: Ja
 • Format for doble posisjoner: Ja
 • Taktisk aktivitet: Ja
 • Nattesyn-kompatibel: Ja


De som søkte Garmin Tactix Bravo søkte også
Garmin vivoactive 3
Pris: 3899
Puslespill - Nordisk skog m/dyr sommer
Pris: 80
Nikon HG 8x20 L DCF WP
Pris: 4890
Pulsar Edge GS 1x20
Pris: 6995
Sandisk SDXC 64GB Class4
Pris: 269
Humlekasse
Pris: 358
Manfrotto Stativ Lock Out
Pris: 9999
Nikon Aculon A211 7x50
Pris: 989
Kamuflasjetelt - Bivi Hide Falco
Pris: 1195
Lenscoat TravelCoat Nikon 400 VR FL
Pris: 783Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Plysjfugler 10 pk Dompap
Ved fuglebrettet Vinterfugler ved foringsbrettet
Kjøttmeis Ekornmater
Meisebolleautomat med beskyttelse Blåmeis
Gråspurv Frøautomat - stor m/6 frøuttak
4 mest solgte bøker
Praktisk stjerneatlas Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Hvem er den lille fuglen der? Poroid Fungi of Europe
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Mikroskopstativ med underlys

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--