Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Garmin Fenix 5, Sapphire svart      Tilbud nå kr 6.299 – før kr 7.499 

GPS klokke for den aktive friluftsentusiast, svart rem

Pris: 6299
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 1 på lager
Garmin fenix 5 er en premium GPS-multisportklokke fullspekket med funksjoner for sport og friluft. fenix 5 er en kompakt 47 mm multisportsklokke i en størrelse optimalisert for ytelse.
Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Varenummer210085
Forlag/produsentGarmin

Klokken har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside i smidd stål.

Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Garmin Fenix 5, Sapphire svart

Tilbehør til Garmin Fenix 5, Sapphire svart.
Garmin Batteripakke ekstern fitness solcellepan
Pris: 498
Garmin Temperatur sensor fenix
Pris: 250
Garmin sykkelbrakett
Pris: 131
Garmin Premium pulsbelte
Pris: 499
Garmin HRM-Run
Pris: 999
Garmin fotsensor ny type
Pris: 625
Garmin Sykkelsensor for hastighet og sensor for pedalfrekvens
Pris: 650
Garmin Stropp med karabinkrok for fenix og tactix
Pris: 289
Pedalfrekvenssensor for sykkel
Pris: 390
Sensor for sykkelhastighet
Pris: 390
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, sort silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, granittblått silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, gult silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, ildrødt silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, himmelblått silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, brunt lær
Pris: 849
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, skifergrått rustfritt stål
Pris: 2149
Garmin Lade-/datakabel
Pris: 319
Garmin HRM-Swim
Pris: 999
Garmin HRM-Tri
Pris: 1199
Garmin bæreveske
Pris: 119

Garmin Fenix 5, Sapphire svart har relasjoner til.
Garmin Fenix 5, skifergrå med kondisjonspakke
Pris: 6199
Garmin Fenix 5, Sapphire svart med kondisjonspakke
Pris: 6990
Garmin Fenix 5S, Sapphire svart
Pris: 6299
Garmin Fenix 5X, Sapphire grå
Pris: 6699

De som kjøpte Garmin Fenix 5, Sapphire svart kjøpte også
Garmin GPS 73 Marine
Pris: 1590
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme
Pris: 2199

Fenix 5 klokkene fra Garmin er best i test hos tek.no. Les mer:

Fra produsentens egen omtale:

Beat Yesterday - fenix 5 er en premium multisport-GPS-klokke med pulsmåling på håndleddet1, avanserte treningsfunksjoner og utskiftbare remmer som passer like godt på jobb som på trening. Uansett hvilken sport du vil registrere, kan du bruke fenix 5 – den har innebygde aktivitetsprofiler og avanserte ytelsesmålinger som gir deg bedre kontroll med effektiviteten i treningen din, pluss smartvarsler2.

Stilrent design, sterke resultater

fenix 5 er en kompakt 47 mm multisportsklokke i en størrelse optimalisert for ytelse. fenix 5 har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. fenix 5 er vanntett ned til 100 meter.

Enestående lesbarhet

Garmin Chroma Display 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. fenix 5 Sapphire-versjonene har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

Pulsmåling på håndleddet1

For å gi maksimal frihet leveres alle fenix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

Utskiftbare klokkeremmer

Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

Alt du trenger å vite om treningen din

Målet om stadig bedre resultater driver deg gjennom utallige treningstimer. Den nye prestasjonswidgeten til fenix 5 har all informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.

 • Treningsstatus: Forteller deg hvor effektiv treningen din er og gir veiledning rundt hvorvidt treningsøktene dine er produktive og gir fremdrift.
 • VO2 maksberegning: Analyserer ytelsesdata for løping og sykling og beregner det maksimale oksygenopptaket ditt per minutt. Dette gir deg en indikasjon på formnivået ditt.
 • Treningsbelastning: Forteller hvor hardt du trener i en tidsperiode, uavhengig av aktivitet.
 • Restitusjonsrådgiver: Restitusjonstidtakeren gir deg den anbefalte restitusjonstiden med nedtelling fra den siste treningen din.

Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping, og løpsberegning beregner deretter den ideelle gjennomføringstiden din for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, basert på VO2 maks-verdien din. Training Effect 2.0 gir deg aerobe og anaerobe utbytteverdier for hver treningsøkt, slik at du kan se om intervalltreningen din med høy intensitet gir reelle resultater.

Tren riktig og bedre

Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av fysiologiske data og avansert løpsdynamikk1 kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.

Velg fēnix 5-kondisjonspakken med HRM TRI-pulsbelte for tilgang til flere fēnix 5-data3. Måledataene inkluderer stressverdi for måling av det reelle belastningsnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.

Løp vertikalt

fēnix 5 leveres med forhåndsinstallerte funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Den sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene. For ultraløpere har fēnix 5 en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 100 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®-modusen.

Et ekte multisportstalent

fēnix 5 er den perfekte partneren for alle multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

Klokken for alle idrettsgrener

I tillegg til løpsfunksjonene har fēnix 5-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fēnix 5 støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. Velg en av fēnix 5-kondisjonspakkene med HRM TRI-pulsbelte, og få pulsdata også når du svømmer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

Naviger på turen

Hver fēnix 5 viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

Trådløs tilkobling

Alle modellene i fēnix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny funksjon for fēnix 5 er GroupTrack5, som gjør at du kan parkoble enheten via Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over sykkelkameratene dine og vice versa når dere skiller lag. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatisk opplasting til Garmin Connect™ Mobile-apper. Alle fēnix 5 Sapphire-modeller har Wi-Fi®-funksjon, slik at du kan koble til trådløse nettverk og automatisk laste opp aktiviteter til deling på Garmin Connect.

Tilpassede apper og urskiver

Du kan tilpasse fēnix 5-klokken din med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken til Garmin. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Garmin jobber kontinuerlig med ledende selskaper og utviklere for å inngå samarbeid som gjør fēnix multisportsklokken din enda bedre. Navn som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse fēnix 5 til livsstilen din på flere måter enn noen gang.

La urskiven fortelle hvem du er

Du kan også laste ned den gratis urskiveappen Garmin Face It™ for å tilpasse fēnix med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

1Aktivitetssporingens nøyaktighet
2Når parkoblet med en kompatibel telefon
3Når klokken er parkoblet med en pulsmåler. ; Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
4Aktivitetssporingens nøyaktighet
5Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon – GroupTrack kan spore opptil 50 personer.

Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance. App Store er et varemerke for Apple Inc. Google Play er et varemerke for Google Inc.

Mål og ytelse

Skjermstørrelse, B x H 30,5 mm (1,2 tommer) diameter
Batteri Oppladbart litiumion
Skjermoppløsning, B x H 240 x 240 piksler; fargeskjerm som er synlig i sollys, alltid på, med lavt strømforbruk
GPS Ja
Fysiske mål 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Vekt

Med silikonrem: 85,0 g, Sapphire-versjon: 87,0 g

Batteritid Opptil 2 uker i smartklokkemodus (avhengig av innstillinger), opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus
Mottaker med høy følsomhet Ja

Kart og navigasjon

Veipunkter/favoritter/posisjoner 1 000
Basekart Nei
Ruter 30
Sporlogg 200 timer
Minne/historikk 64 MB, 54 MB er tilgjengelig

Funksjoner

Kompass med tre akser og HSI Nei
Flere tidssoner med Zulu/UTC Nei
Svømmevarsler (tid/avstand) Ja
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) Ja
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) Ja
Pulsbasert kaloriberegning Ja
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Ja
Motta flyplaner trådløst fra Garmin Pilot™ Nei
Intervalltrening Ja
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) Ja
SwingTempo (måler tider for baksving og nedsving som et forholdstall) Nei
Berøringsskjerm Nei
Ekstra
 • Connect IQ-programstøtte: ja (urskiver, datafelter, widgeter og apper)
 • EXO-antenne (GPS/GLONASS): ja
 • Wi-Fi®: ja (kun Sapphire-versjoner)
 • ANT+®: ja (alle versjoner)
 • Bluetooth®: lavt energiforbruk (alle versjoner)
 • Training Effect 2.0 (måler hvordan en aktivitet påvirker aerob og anaerob kondisjon): ja
 • Treningsbelastning: ja
 • Treningsstatus: ja
 • Melkesyreterskel: ja
 • Værvarsler: ja
 • UltraTrac: ja
 • Støtte for tempe-sensor: ja
 • TracBack: ja
 • Skisportfunksjoner: ja
 • Fysiologiske målinger: ja
 • SUP/roing: ja
 • Fotsensor: ja (valgfritt)
Virtuell startlinje Nei
Svømmeøkter Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Ja
Informasjon om sol og måne Ja
Vibrasjonsvarsel Ja
Virtual Racer™ Ja
TempoTraining (hørbare toner formidler det ideelle forholdet på 3:1 mellom baksving og nedsving) Nei
Skjerm med negativ modus Ja
GLONASS Ja
Jumpmaster Nei
Smartvarsler Ja
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) Ja (valgfritt)
Kompatibel med Vector™ Ja
Tid/dato Klokkeslett (12-/24-timers visning), kalender (dag/dato), daglig alarm, stoppeklokke, tidsur, varsler for soloppgang og solnedgang
CourseView-kart i fullstendige farger Nei
Pulsmåler Ja (på håndleddet)
Kaloriforbruk Ja
Tilpassbare datasider Ja
Personlige rekorder (løping, sykling, svømming) Ja
Automatisk synkronisering (overfører data automatisk til Garmin Connect) Ja
Kompatibel med egendefinerte kart Nei
Virtual Pacer™ (sammenligner gjeldende tempo med målet) Ja
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) Ja
Virtual Partner Ja
Kondisjonsberegning Ja
Musikkstyring Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) Ja
Automatiske multisportaktiviteter Ja
SwingStrength™ (måler hvor hardt du svinger køllen) Nei
PinPointer Nei
Skritteller Ja
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling Nei
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Manuelle multisportaktiviteter Ja
Lagre posisjoner (merk interessepunkter på baner til fremtidig referanse) Nei
Gjenkjenning av tak Ja
Nedtrappingsvarsling Ja
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
Auto Lap® Ja
Auto Pause® Ja
Løpsdynamikk Ja
Modus for bauteveiledning Nei
Vanntetthet 10 ATM
Fargeskjerm Ja
Fjernkontroll for autopilot Nei
Flere sykkelprofiler Ja
Akselerasjonsmåler Ja
Automatisk, trådløs MOB-aktivering Nei
Kalender for jakt/fiske Ja
Hviletidtakere Ja
Loggføring av øvelser Ja
Bla automatisk Ja
Nedtellingstidtaker Nei
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) Nei
Finn telefonen min Ja
Kompass Ja
Digitalt scorekort Ja
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) Nei
Svømmeavstand i åpent vann Ja
Treningseffekt (aerob) Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase® Nei
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Tidevannstabeller Nei
Områdeberegning Ja
Innebygd barometer og tidevannstabeller Nei
Konkurransevarsel Ja
Avanserte treningsøkter Ja
VIRB®-fjernkontroll Ja


De som søkte Garmin Fenix 5, Sapphire svart søkte også
Garmin Fenix 5S, Sapphire svart
Pris: 6299
Nikon Monarch 5 8x42
Pris: 3190
Meisenes hemmelige liv
Pris: 249
Vinterfugler
Pris: 349
Gator 3 - Telefon klokke til barn
Pris: 1498
Nattens lydløse jegere
Pris: 298
Perm til Vår Fuglefauna
Pris: 70
Garmin Fenix 5X, Sapphire grå
Pris: 6699
Garmin Fenix 5, Sapphire svart med kondisjonspakke
Pris: 6990
Captive Raptor Managment & Rehabilitation
Pris: 395Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Fuglekasse til meis
Vinterfugler ved foringsbrettet Bolmateriale til humler
Ved fuglebrettet Fuglekasse kamera kit
Ved fuglekassen Ekornmater
Perm til Vår Fuglefauna Insektnål nr 3
4 mest solgte bøker
Storfugl - orrfugl - jerpe Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Norske fugler Gulls of the World: A Photographic Guide
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Manfrotto Hurtigfeste 200PL
Sandisk CF Extreme 16GB 120MB/s UDMA7 Manfrotto Ryggsekk Off Road Hiker 30L

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--