Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Garmin Fenix 5X, Sapphire grå

GPS klokke for den aktive friluftsentusiast, svart rem

Pris: 6890
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: Usikker leveringstid
Garmin fenix 5X er en premium GPS-multisportklokke fullspekket med funksjoner for sport og friluft. Med 51 mm er den en klokke for atleter og eventyrere. Det er den første i serien med europeisk rekreasjonskart for hurtignavigasjon og stedsreferanser.
Garmin Fenix 5X, Sapphire grå
Varenummer210089
Forlag/produsentGarmin

Klokken har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside i smidd stål.

Garmin Fenix 5X, Sapphire grå
Garmin Fenix 5X, Sapphire grå
Garmin Fenix 5X, Sapphire grå

Tilbehør til Garmin Fenix 5X, Sapphire grå.
Garmin Batteripakke ekstern fitness solcellepan
Pris: 498
Garmin Temperatur sensor fenix
Pris: 250
Garmin sykkelbrakett
Pris: 131
Garmin Premium pulsbelte
Pris: 499
Garmin HRM-Run
Pris: 999
Garmin fotsensor ny type
Pris: 625
Garmin Sykkelsensor for hastighet og sensor for pedalfrekvens
Pris: 650
Garmin Stropp med karabinkrok for fenix og tactix
Pris: 289
Pedalfrekvenssensor for sykkel
Pris: 390
Sensor for sykkelhastighet
Pris: 390
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, sort silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, gult silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, ildrødt silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, mosegrønt silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, brunt lær
Pris: 849
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, skifergrått rustfritt stål
Pris: 2149
Garmin Lade-/datakabel
Pris: 319
Garmin HRM-Swim
Pris: 999
Garmin HRM-Tri
Pris: 1199
Garmin bæreveske
Pris: 119

Garmin Fenix 5X, Sapphire grå har relasjoner til.
Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Pris: 6490
Garmin Fenix 5, skifergrå med kondisjonspakke
Pris: 5605
Garmin Fenix 5, Sapphire svart med kondisjonspakke
Pris: 6990
Garmin Fenix 5S, Sapphire svart
Pris: 5599

De som kjøpte Garmin Fenix 5X, Sapphire grå kjøpte også
Schwegler luktemiddel
Pris: 79
Manfrotto Ryggsekk Street
Pris: 1499
Myggserviett 10 stk - Myggolf
Pris: 89
Nikon Laser 550 Forestry PRO
Pris: 4490
Garmin QuickFit 26-klokkeremmer, gult silikon
Pris: 549
Garmin GLO Sensor
Pris: 999

Fenix 5 klokkene fra Garmin er best i test hos tek.no. Les mer:

Garmin fēnix 5X er en ny premium GPS-multisportklokke fullspekket med funksjoner for sport og friluft. Den kompakte fēnix 5X er fullspekket med funksjoner og et nytt design. fēnix 5X leveres med de velkjente funksjonene som 24/7 aktivitetsmåling, pulsmåling på håndleddet, lang batterilevetid og trådløs funksjonalitet. Nytt for fēnix 5 serien er at modellene leveres med en unik løsning for raskt skifte av QuickFit™ klokkeremmer i premium lær, metall eller silikon i et utvalg ulike farger.

fēnix 5X med sin 51 mm størrelse er en GPS-multisportklokke for atleter og eventyrere. Det er den første klokken i fēnix serien med europeisk rekreasjonskart for hurtignavigasjon og stedsreferanser.

Garmin Elevate™ teknologi for pulsmåling på håndleddet, innebygde aktivitetsprofiler, avanserte ytelsesmålinger og treningsstatusmeldinger gjør at du kan trene mer effektivt. Smartvarsler gjør det enklere å se beskjeder under aktivitet.

Modellene i fēnix 5 serien leveres preprogrammert med funksjoner for løping, sykling, multisport, golf, svømming, gåing, friluftsnavigasjon og mer. Enten brukere er friluftseventyrere, eller idrettsatleter, som stadig behøver oppdatert informasjon, gir Garmin Elevate pulsteknologi måling av puls på håndleddet 24/7 uten behov for pulsbelte. I tillegg til utvalget av sportsprofiler leveres modellene med funksjoner for daglig aktivitetsmåling, innebygd navigasjonsfunksjonalitet med både GPS- og GLONASS støtte, 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler. Alt dette gjør fēnix overlegen som navigasjonsverktøy i tillegg til bruk for sportsaktiviteter.

fēnix 5 serien leveres også med funksjoner for trådløs tilkobling mot kompatible smarttelefoner. Ved tilkobling sees anrop, varsler om sms, epost, kalenderoppføringer og annet. Via Garmin Connect IQ kan brukeren tilpasse klokkeskjermen med et stort utvalg ulike klokkebilder, widgets, applikasjoner, datafelter og mer. fēnix 5 er også kompatibel med Face IT applikasjonen, slik at brukeren kan legge inn egne foto på klokkeskjermen. Sapphire modellene er i tillegg Wi-Fi® kompatible slik at data automatisk synkroniseres til Garmin Connect™ i trådløse nettverk.

Modellene i fēnix 5 serien har et robust design og er av kvalitet som varer, med en EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside av smidd stål. Klokkene er vanntette ned til 100 meter og gir en perfekt kombinasjon mellom trening og navigasjon. Batterilevetiden for fēnix 5X er opptil 12 dager i smartklokkemodus og 20 timer i GPS-modus. Funksjon for UltraTrac™ vil gi forlenget batterilevetid og er inkludert i alle modellene.

Fra produsentens egen omtale:

Beat Yesterday - fēnix 5X er en GPS-multisportklokke for atleter og eventyrere. Det er den første klokken i fēnix-serien med europeisk rekreasjonskart for hurtignavigasjon og stedsreferanser. Du får treningsfunksjoner som Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet2, innebygde aktivitetsprofiler, avanserte ytelsesmålinger og treningsstatusmeldinger som gjør at du kan trene mer effektivt. Smartvarsler1 gjør det enklere å holde kontakten når du er på farten. Med QuickFit-remmer kan du enkelt tilpasse og bytte rem – du trenger ingen verktøy.

Stilrent design, sterke resultater

fēnix 5X multisportklokke på 51 mm inkluderer det mest avanserte utvalget av trenings- og navigasjonsfunksjoner. fēnix 5X har robust design og er av kvalitet som varer, med en EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside av smidd stål. Klokken er vanntett ned til 100 meter. fēnix 5X gir en perfekt kombinasjon mellom trening og navigasjon.

Kart i farger

Enten du er i byen eller følger en sti, hjelper en rekke fēnix 5X kart- og navigasjonsfunksjoner deg med å orientere deg og holde kursen med et raskt blikk.

 • Europeiske rekreasjonskart i farger leveres forhåndsinstallert; kartdataene er optimalisert for hurtignavigasjon og posisjonssporing på håndleddet
 • Alternativer for rundtur-ruting gir løpere og syklister muligheten til å legge inn en ønsket distanse, så foreslår klokken løyper som passer
 • Lettleselig veiledning med bannere på skjermen som viser kommende svinger
 • Rundt meg-kartmodus viser steder i nærheten med et forenklet grafisk grensesnitt som gir bedre oversikt og gjør det enklere å navigere i ukjente omgivelser.
 • Dataoverlegg på kartet uthever viktig informasjon, slik at du ikke trenger å bytte skjerm når du er i aktivitet
 • GroupTrack4 gir deg oversikt over vennene dine i for eksempel skiaktiviteter. LiveTrack gjør det mulig for vennene dine å følge deg på turene dine i sanntid2

Enestående lesbarhet

Garmin Chroma Display 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. fēnix 5X har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

Pulsmåling på håndleddet1

For å gi ambisiøse atleter maksimal frihet leveres alle fēnix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet har du til enhver tid kontroll på treningsintensiteten, samtidig som du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.

Utskiftbare klokkeremmer

Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

Alt du trenger å vite om treningen din

Målet om stadig bedre resultater driver deg gjennom utallige treningstimer. Den nye prestasjonswidgeten til fēnix 5X’s har all informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.

 • Treningsstatus: Forteller deg hvor effektiv treningen din er og gir veiledning rundt hvorvidt treningsøktene dine er produktive og gir resultater.
 • VO2 maksberegning: Analyserer ytelsesdata for løping og sykling og beregner det maksimale oksygenopptaket ditt per minutt. Dette gir deg en indikasjon på formnivået ditt.
 • Treningsbelastning: Forteller hvor hardt du trener i en tidsperiode, uavhengig av aktivitet.
 • Restitusjonsrådgiver: Med restitusjonstidtaker som gir deg den anbefalte restitusjonstiden med nedtelling fra den siste treningen din.

Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping, og løpsberegning beregner deretter den ideelle gjennomføringstiden din for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, basert på VO2 maks-verdien din. Training Effect 2.0 vil i tillegg gi aerobe og anaerobe utbytteverdier, slik at du kan se om intervalltreningen din med høy intensitet gir reelle resultater.

Tren riktig og bedre

Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av fysiologiske data og avansert løpsdynamikk1 kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.

Etter parkobling med ett kompatibelt pulsbelte, for eksempel HRM-Run™, har du tilgang til flere fēnix 5X-data3, som stressverdi for å måle det faktiske stressnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.

Løp vertikalt

fēnix 5X har en mengde funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Automatisk veksling mellom klatring og løping sørger for riktige måledata i alle miljøer – gå for tempo og distanse når du løper i flatt terreng og gå automatisk til akkumulert stigning og vertikal hastighet når klatreetappen begynner. Bruk detaljerte TOPO-kart for bedre oversikt over situasjonen i bratt fjellterreng. For ultraløpere har fēnix 5X en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 100 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®-modusen.

Et ekte multisportstalent

fēnix 5X er den perfekte partneren for alle multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

Klokken for alle idrettsgrener

I tillegg til løpsfunksjonene har fēnix 5X-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fēnix 5 støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. Velg en av fēnix 5-kondisjonspakkene med HRM TRI-pulsbelte, og få pulsdata også når du svømmer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

For syklister har fēnix 5X også sykkelspesifikke ruter og er kompatibel med Varia-serien av smarte sykkellys, sykkelradar og bærbare Varia Vision-displayer som gir bedre situasjonsoversikt på veien.

Naviger på turen

Hver fēnix 5 viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

Trådløs tilkobling

Alle modellene i fēnix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny fēnix 5-funksjon er GroupTrack4, som gjør at du kan parkoble enheten gjennom Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over alle vennene dine som er tilkoblet, samtidig som de kan følge med på deg når dere skiller lag under en aktivitet. Andre funksjoner for tilkobling inkluderer automatiske opplastinger til Garmin Connect via Wi-Fi, sporing i sanntid, og deling på sosiale medier via våre gratis Garmin Connect™ Mobile-apper

Tilpassede apper og urskiver

Du kan tilpasse fēnix 5X-klokken din med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken vår. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Garmin jobber kontinuerlig med ledende selskaper og utviklere for å inngå samarbeid som gjør fēnix multisportsklokken din enda bedre. Navn som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse fēnix 5X til livsstilen din på flere måter enn noen gang.

La urskiven fortelle hvem du er

Du kan også laste ned den gratis urskiveappen Garmin Face It for å tilpasse fēnix 5S med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

1Aktivitetssporingens nøyaktighet
2Når parkoblet med en kompatibel telefon
3Når klokken er parkoblet med en pulsmåler. Inkludert med noen modeller, selges separat for andre
4Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon – GroupTrack kan spore opptil 50 personer.

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance. App Store er et varemerke for Apple Inc. Google Play er et varemerke for Google Inc.

Mål og ytelse

Skjermstørrelse, B x H 30,5 mm (1,2 tommer) diameter
Batteri Oppladbart litiumion
Skjermoppløsning, B x H 240 x 240 piksler; fargeskjerm som er synlig i sollys, alltid på, med lavt strømforbruk
GPS Ja
Fysiske mål 51.0 x 51.0 x 17.5 mm
Vekt

Med rem i silikon: 98,0 g

Batteritid Opptil 12 dager i smartklokkemodus (avhengig av innstillinger), opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 35 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus
Mottaker med høy følsomhet Ja

Kart og navigasjon

Veipunkter/favoritter/posisjoner 1 000
Basekart Nei
Ruter 50
Sporlogg 10 000 punkter, 100 lagrede spor
Minne/historikk 12 GB

Funksjoner

Kompass med tre akser og HSI Nei
Flere tidssoner med Zulu/UTC Nei
Svømmevarsler (tid/avstand) Ja
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) Ja
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) Ja
Pulsbasert kaloriberegning Ja
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Ja
Motta flyplaner trådløst fra Garmin Pilot™ Nei
Intervalltrening Ja
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) Ja
SwingTempo (måler tider for baksving og nedsving som et forholdstall) Nei
Berøringsskjerm Nei
Ekstra
 • Kart: forhåndsinstallerte topografiske kart og sykkelkart, pluss over 40 000 golfbaner verden rundt
 • Connect IQ-programstøtte: ja (urskiver, datafelter, widgeter og apper).
 • EXO-antenne (GPS/GLONASS): ja
 • Wi-Fi®: ja (bare Sapphire-versjoner).
 • ANT+®: ja (alle versjoner).
 • Bluetooth®: lavt energiforbruk (alle versjoner).
 • Rundtur-løp: ja
 • Melkesyreterskel: ja
 • Forhåndsinstallerte Garmin sykkelkart: ja
 • Rundtur-ruter: ja
 • Training Effect 2.0 (måler hvordan en aktivitet påvirker aerob og anaerob kondisjon): ja
 • Treningsbelastning: ja
 • Treningsstatus: ja
 • Værvarsler: ja
 • UltraTrac: ja
 • tempe sensorstøtte: ja
 • TracBack: ja
 • Skisportfunksjoner: ja
 • Fysiologiske målinger: ja
 • SUP/roing: ja
 • Fotsensor: ja (valgfritt).
Virtuell startlinje Nei
Svømmeøkter Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Ja
Informasjon om sol og måne Ja
Vibrasjonsvarsel Ja
Virtual Racer™ Ja
TempoTraining (hørbare toner formidler det ideelle forholdet på 3:1 mellom baksving og nedsving) Nei
Skjerm med negativ modus Ja
GLONASS Ja
Jumpmaster Nei
Smartvarsler Ja
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) Ja (valgfritt)
Kompatibel med Vector™ Ja
Tid/dato Klokkeslett (12-/24-timers visning), kalender (dag/dato), daglig alarm, stoppeklokke, tidsur, varsler for soloppgang og solnedgang
CourseView-kart i fullstendige farger Nei
Pulsmåler Ja (på håndleddet)
Kaloriforbruk Ja
Tilpassbare datasider Ja
Personlige rekorder (løping, sykling, svømming) Ja
Automatisk synkronisering (overfører data automatisk til Garmin Connect) Ja
Kompatibel med egendefinerte kart Nei
Virtual Pacer™ (sammenligner gjeldende tempo med målet) Ja
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) Ja
Virtual Partner Ja
Kondisjonsberegning Ja
Musikkstyring Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) Ja
Automatiske multisportaktiviteter Ja
SwingStrength™ (måler hvor hardt du svinger køllen) Nei
PinPointer Nei
Skritteller Ja
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling Nei
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Manuelle multisportaktiviteter Ja
Lagre posisjoner (merk interessepunkter på baner til fremtidig referanse) Nei
Gjenkjenning av tak Ja
Nedtrappingsvarsling Ja
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
Auto Lap® Ja
Auto Pause® Ja
Løpsdynamikk Ja
Modus for bauteveiledning Nei
Vanntetthet 10 ATM
Fargeskjerm Ja
Fjernkontroll for autopilot Nei
Flere sykkelprofiler Ja
Akselerasjonsmåler Ja
Automatisk, trådløs MOB-aktivering Nei
Kalender for jakt/fiske Ja
Hviletidtakere Ja
Loggføring av øvelser Ja
Bla automatisk Ja
Nedtellingstidtaker Nei
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) Nei
Finn telefonen min Ja
Kompass Ja
Digitalt scorekort Ja
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) Nei
Svømmeavstand i åpent vann Ja
Treningseffekt (aerob) Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase® Nei
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Tidevannstabeller Nei
Områdeberegning Ja
Innebygd barometer og tidevannstabeller Nei
Konkurransevarsel Ja
Avanserte treningsøkter Ja
VIRB®-fjernkontroll Ja


De som søkte Garmin Fenix 5X, Sapphire grå søkte også
Garmin Fenix 5, Sapphire svart
Pris: 6490
Ugler
Pris: 70
Swarovski kikkertsikte Z8I 2,3-18X56 P L 4A-300-I
Pris: 26500
Gator 3 - Telefon klokke til barn
Pris: 1498
Puslespill - Flagg-pussel
Pris: 80
T-Skjorte Nordiske dyr str. XL
Pris: 228
Swarovski EL 8,5x42 WB Swarovision
Pris: 21200
Puslespill - Asiatisk jungel
Pris: 80
T-Skjorte Hubro str. Small
Pris: 228
Swarovski CL 8x30 B Companion Northern Lights
Pris: 10200Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul
Bolmateriale til humler Tjeld krus
Humlekasse Bærnett stor
Fuglekasse til meis Pinnsvinhule, iglo
Garmin Reim for fenix 3, svart Solsikkefrø 3,5 kg, renset i bøtte
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Rype og skogsfugl
Fuglesang (kompakt) Aschehougs fuglebok med CD-er
4 mest solgte optikk
Opticron 6x Double 25mm Nikon Monarch 5 10x42 med Gyldendals store fugleguide
Nikon Monarch 5 10x42 Nikon Monarch 5 8x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--