Cxense Display
Gå til hovedmeny

Garmin inReach Explorer+

Satelittkommunikasjonsenhet

Pris: 4799
Fraktfri levering!
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 1 på lager
Du er aldri utenfor rekkevidde med en inReach Explorer+. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.
Varenummer210202
Forlag/produsentGarmin

Satelittkommunikasjonsenhet er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer og samtidig ha kontakt med omverdenen.


Tilbehør til Garmin inReach Explorer+.
Garmin 220V adapter, VIRB
Pris: 225
Garmin Uttrekbar snor
Pris: 259
Garmin multi hurtig 12V bil-lader med USB
Pris: 180
Garmin Belteklemme
Pris: 100
Garmin Bilbrakett med friksjonsfeste
Pris: 298
Garmin Brakett marine
Pris: 269
Garmin Sykkelbrakett
Pris: 88
Garmin Ryggsekksnor
Pris: 175
Garmin Festesnor med flyteevne
Pris: 89
Garmin Snorfeste med hurtigutløser
Pris: 125
Garmin Brakett med strømtilførsel
Pris: 319
Garmin Sugekoppbrakett med strømtilførsel
Pris: 749

De som kjøpte Garmin inReach Explorer+ kjøpte også
Garmin Oregon 750t
Pris: 4990
Nikon Aculon W10 10x21 Kamuflasje
Pris: 899
BlueChart g3 Vision - Oslo-Haugesund-Gøteborg
Pris: 2506
ThermaCELL Halo mini, svart
Pris: 459
Fjellduken Jervehiet for hund
Pris: 595

Du er aldri utenfor rekkevidde med en inReach Explorer+. Denne enheten er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.

Utforsk overalt. Kommuniser overalt.

Takket være den verdensomspennende dekningen til Iridium-satellittnettverket, har du muligheten til å sende tekstmeldinger eller sende e-post. Du kan også legge ut meldinger på sosiale medier og kommunisere med andre inReach-enheter.

Hvis det skulle oppstå en farlig situasjon, kan du sende en SOS-melding til det døgnåpne overvåkingssenteret og utveksle tekstmeldinger om utviklingen av situasjonen. Du vil motta en bekreftelse på at hjelpen er underveis.

Når du reiser utenlands, er det mange ting du må tenke over for å gjøre reisen til en flott opplevelse. Med et inReach-abonnement kan du reise i den visshet om at du alltid har dekning, at du kan kommunisere med familiemedlemmer og venner, og du kan be om hjelp hvis du havner i problemer. Føl deg trygg og fri til å utforske det ukjente.

Ingen mobildekning? Ikke noe problem.

inReach Explorer+ gir deg verktøyene du trenger for å holde deg i kontakt med omverdenen. Du trenger ikke bekymre deg for om du har mobildekning eller ikke. Enheten fungerer overalt, du er aldri utenfor rekkevidde.

Hvem svarer på SOS-meldingen min? Det er det GEOS som gjør.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt 24 timer i døgnet hver eneste dag for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Mens hjelpen er underveis, fortsetter GEOS å kommunisere med deg for å gi deg oppdateringer og viktig informasjon helt frem til du har blitt reddet.

Spor og del posisjonen din

Gi familiemedlemmer og venner muligheten til å følge med på hvor du befinner deg ved hjelp av MapShare®-portalen. inReach-enheten sender veipunkter i forhåndsvalgte tidsintervaller, slik at familie og venner kan spore posisjonen din på nettet. Du kan også invitere venner og familiemedlemmer til å bruke MapShare til å finne inReach-enheten din. De vil da kunne se GPS-posisjonen din og spore bevegelsene dine, og dere kan utveksle meldinger mens du er på farten. Du kan til og med bygge inn MapShare-siden din i en blogg, på et nettsted eller i sosiale medier.

Parkoble med en mobilenhet

Den kostnadsfrie Earthmate-appen kan synkronisere den håndholdte inReach-enheten din med en kompatibel Apple®- eller Android™-enhet1 via Bluetooth®, slik at du får tilgang til et ubegrenset antall kart og flyfotografier. Earthmate gjør det også mulig å bruke alle inReach-funksjoner på den parkoblede mobilenheten. For å gjøre det enklere å sende meldinger kan du også synkronisere inReach-enheten med kontaktlisten på telefonen din, slik at du kan nå hvem som helst, når som helst, med færre tastetrykk.

Værmeldinger uansett hvor du er

Med den valgfrie inReach-værmeldingstjenesten får du detaljerte væroppdateringer direkte på inReach-enheten din eller på en smarttelefon eller et nettbrett som er parkoblet med Earthmate-appen. På denne måten finner du ut hva slags vær det er som venter deg på reisen. Du kan velge mellom værpakkene Basic, Premium og Marine. Du kan be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din, for andre veipunkter på reiseruten eller for rutens destinasjon.

Hvilken inReach-enhet er den rette for deg?

Når det gjelder satellittkommunikasjon, har inReach SE + og Explorer+ de samme meldingsfunksjonene. Forskjellene finner du innenfor GPS-navigasjon. inReach SE + har de grunnleggende navigasjonsegenskapene, mens inReach Explorer+ har forhåndslastede DeLorme® OpenStreetMap-kart3, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer.

Rimelig og fleksibelt Airtime-satellittabonnement

Du må ha et aktivt satellittabonnement for å få tilgang til Iridium-nettverket og kunne kommunisere med inReach Explorer+-enheten. Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

Ubegrenset nettskylagring og turplanlegging er inkludert

Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal der du kan planlegge turer med ruter og veipunkter, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene, oppdatere programvaren, laste ned nye kart, legge ut koblinger til kontoer på sosiale medier, lagre alle posisjonssporingsdata og mer.

Utviklet for å tåle tøffe forhold

De håndholdte inReach Explorer+-enhetene er robuste, slitesterke og støtbestandige og vanntette i henhold til IPX7. De kan dermed brukes under alle slags forhold. Et internt, oppladbart litiumbatteri leveres som standard, og dette batteriet har lang levetid i alle bruksmoduser. Lad enheten med den vanlige microUSB-strømkabelen eller med den valgfrie 12-voltsladeren for lading i kjøretøy.

1Levering av SMS-meldinger kan bli påvirket av ytelsen til mobiloperatører, som kan variere fra operatør til operatør og fra land til land, som kan resultere i at SMS-meldinger blir blokkert eller forsinket. Selv om SMS-meldinger i enkelte tilfeller kan bli påvirket, påvirkes ikke SOS-meldinger, sporing og e-postmeldinger.
2Se Garmin.com/inreachfaq for kompatibilitet
3Vilkår og betingelser for OpenStreetMap ~ Enkelte Garmin-produkter inkluderer OpenStreetMap-data. Garmin OpenStreetMap-produkter er ikke underlagt vilkårene i sluttbrukeravtalen, men er i stedet underlagt vilkårene og betingelsene nedenfor. OpenStreetMap-data er åndsverk for OpenStreetMap-bidragsytere og er underlagt Open Database-lisensen. Eventuelle rettigheter i individuelt innhold i OpenStreetMap-data er lisensiert under Database Contents-lisensen

Ingen garantier ~ Garmin OpenStreetMap-produkter leveres "som de er", og du godtar at bruken skjer på egen risiko. Garmin og lisensgivere, inkludert lisensgivere, tjenesteleverandører, kanalpartnere og leverandører og tilknyttede selskaper til Garmin og tilhørende lisensgivere gir ingen løfter, fremstillinger eller garantier av noe slag, uttrykt eller underforstått, basert på lov eller annet, inkludert, men ikke begrenset til, hva angår innhold, kvalitet, nøyaktighet, fullstendighet, effektivitet, pålitelighet, salgbarhet, egnethet til noe bestemt formål, brukbarhet, bruk eller resultater som kan oppnås av Garmin OpenStreetMap-produktene eller at Innholdet eller serveren vil være uten avbrudd eller feilfritt. Garmin OpenStreetMap-produkter er bare beregnet på å brukes som en ekstra reisehjelp og skal ikke brukes til eventuelle formål som krever nøyaktig måling av retning, avstand, posisjon eller topografi. Garmin gir ingen garantier for nøyaktigheten eller fullstendigheten til kartdataene i OpenStreetMap-produkter.

Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens. Apple® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land.. Android™ er et varemerke for Google Inc.

Mål og ytelse

Flyter Nei
Skjermstørrelse, B x H 3,5 x 4,7 cm, 5,9 cm diagonalt (2,31 tommer)
Skjermoppløsning, B x H 200 x 265 piksler
Fysiske mål 6,8 x 16,4 x 3,8 cm med tastatur og SOS-knapp
Batteri Oppladbart, internt litiumionbatteri
Grensesnitt USB
Vanntetthetsvurdering IPX7
Vekt

213.0 g

Skjermtype Transflektiv farge-TFT
Batteritid Opptil 100 timer i 10-minutters sporingsmodus (standard), opptil 75 timer i 10-minutters sporing med 1-sekunds loggføring, opptil 30 dager i strømsparingsmodus med 30-minutters intervaller og opptil 3 år i standbymodus
Mottaker med høy følsomhet Ja

Kart og navigasjon

Godtar datakort Nei
Ruter 20
Veipunkter/favoritter/posisjoner 500
Minne/historikk 2 GB
Forhåndslastede kart

Ja (OSM)

Mulighet til å legge til kart Ja

Funksjoner

Barometrisk høydemåler Ja
Berøringsskjerm Nei
Ekstra
 • Bluetooth-kompatibel: Ja
 • Sende en interaktiv SOS-melding til døgnåpent overvåkingssenter for redningstjenester: Ja
 • Sende og motta meldinger på SMS og e-post: Ja
 • Sende meldinger til og motta meldinger fra andre inReach-brukere og utveksle posisjoner: Ja
 • Spore og dele posisjoner med familiemedlemmer og venner på den nettbaserte MapShare®-portalen: Ja
 • Be om værmeldinger for gjeldende posisjon og planlagte destinasjoner: Ja
 • Virtuelt tastatur for egendefinerte tekstmeldinger: Ja
 • Sende veipunkter til MapShare-portalen under turen: Ja
 • Sende rutevalg til MapShare-portalen slik at familiemedlemmer og venner kan følge med på reisen din: Ja
 • ABC-sensorer: Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Nei
Kamera

Nei

Kompass Ja (vippekompensert, 3 akser)
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) Nei

I esken

 • inReach Explorer+
 • Forhåndslastet med TOPO
 • USB-kabel
 • Karabinkrok
 • Dokumentasjon


De som søkte Garmin inReach Explorer+ søkte også
Garmin Montana 610
Pris: 4749
Topo Experience Pro v4 Norway, Topo 1:50 000
Pris: 1299Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Plysjfugler 10 pk
Blåmeis Norskekysten, fisk, skalldyr og hval
Fuglekasse til meis Dompap
Birdsticker 5-pakning Fuglelokk
Ekornmater Kjøttmeis
4 mest solgte bøker
Skyddsvärd skog Sveriges Fjärilar
Ichneumonid Wasps (Hymenoptera: Ichneumonidae): their Classification and Biology Fugleskolen
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Carl Zeiss Terra ED Pocket 10x25
Nikon Aculon W10 8x21 Gul Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid