Cxense Display
Gå til hovedmeny
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Tidsskrifter og rapporter

Natur og Fritid står for løssalg av Norsk Ornitologisk Forenings tidsskrifter. Vi har Foreningens restlager av nye og gamle tidsskrifter, så hos oss kan du bestille spesielle utgivelser du har bruk for, eller flere nummer for den som f.eks. vil komplettere sin samling.
Ønsker du å abonnere eller bli medlem for å få nye blader må du gå til Norsk Ornitologisk Forening egen hjemmeside. Der vil du også finne mer informasjon om tidsskriftene. Der kan du også finne informasjon om fylkeslagene om du ønsker tidsskrift fra fylkeslagene, for disse tidskriftene fører ikke Natur og Fritid.


Vår Fuglefauna



Vår Fuglefauna er NOF medlemsblad. Heftene er på 48 sider, og Vår Fuglefauna et tiltalende produkt i A4-format, spekket med fargefotografier og spennende fuglestoff. Artikler om norske fugler og deres situasjon dominerer innholdet. Vi kan også tilby egne samlepermer, som du kan oppbevare bladene i.

Ornis Norvegica



Ornis Norvegica er NOFs fagtidsskrift. Det publiserer original ny informasjon som er relevant for norsk ornitologi. Fra 1999 er i tillegg sjeldenhetsrapportene for fugl flyttet hit. Artiklene er på norsk eller engelsk, alltid med et sammendrag på det andre språket.

Fugleåret




Fugleåret ble utgitt for årene 1995 til 1998. Heftene i A4-format er årsnummer som inneholder blant annet sjeldenhetsrapport og faunarapport for uvanlige arter.

Ringmerkaren




Ringmerkaren gir en presentasjon av siste års aktivitet i de mange ringmerkingsgruppene og fuglestasjonene i Norge. I tillegg finnes spesialartikler om ulike ringmerkingsprosjekter. Av andre faste tema er en årlig oppsummering av de totale ringmerkingstall på landsbasis



Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Nordeuropas svampe - 2 bind 1001 fluer til moderne laks
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Fugledagbok
Skyddsvärd skog Fuglesang (kompakt)
Bladmossor: Vitmossor – knappnålsmossor: Bryophyta: Sphagnum–Tetrodontium Hvem er den lille fuglen der?
Moult and Ageing in European Passerines Norges sommerfugler

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--