Cxense Display
Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

FOTO- OG VIDEOSTATIVER

Det er svært mange forskjellige stativer og merker å velge mellom på markedet. Vi har først og fremst forsøkt å plukke ut stativer som er mest aktuelle i bruk sammen med teleskop, og de mest aktuelle fotostativene for naturfoto og feltbruk. Vi tilbyr naturlig nok derfor hele utvalget til stativprodusentene Manfrotto og Gitzo. Dette er de to mest brukte stativene blant amatører og halvprofesjonelle fugle- og naturfotografer i Norge og Europa. Manfrotto er det rimeligste av de to, mens Gitzo er mest kjent for den høye kvaliteten. I tillegg har vi karbonstativer fra Feisol. I den rimelige enden av spekteret har Manfrotto, Gitzo og Feisol lite å tilby. Vi dekker derfor behovet for rimelige stativer i prisklassen fra 500 til 2000 kr, ved hjelp av andre merker som Opticron, Velbon og Sachtler. Vi har samlet all informasjon om disse stativene under "andre stativer". I tillegg til vanlige stativer tilbyr vi også spesialstativer som bilvindu- og bordstativ.

Manfrotto stativ

Stativer fra Manfrotto
Manfrotto har et meget stort utvalg av fotostativer. Deres produkter er solide og fleksible og prisene er overkommelige. Vi fører hele utvalget av stativer og ekstrautstyr.

Gitzo stativ

Stativer fra Gitzo
Gitzo er kjent blant fotografer verden over for å sette standarden for lette fotostativer. Vi lagerfører en del av produktene deres, og skaffer alt på bestilling.

Feisol stativ

Stativer fra Feisol
Vi har utvidet vårt sortiment med Feisols karbonstativer. Kombinasjonen av kvalitet, vekt og pris burde være interessant for mange av våre kunder.

Swarovski stativ

Stativer fra Swarovski
Swarovski har skjønt at Manfrotto produserer de rimeligste solide stativene som egner seg for teleskopbruk. De har derfor inngått samarbeid og kan tilby to Swarovski teleskopstativer produsert av Manfrotto.

Andre stativer

Kingjoy Maxi m/videohode
Vi tilbyr rimelige stativer fra produsenter som Opticron, Kingjoy og Sachtler.

Stativtilbud

Stativtilbud
Her vil du finne aktuelle tilbud på stativer og stativhoder. Vi har periodevise kampanjer og våre tilbud vil variere med dette. Tilbudene ligger godt under anbefalte priser, og gjelder så lenge lageret holder.

Teleskopstativer

Teleskopstativer
Valg av teleskopstativ avhenger av tyngden på teleskopet og hvor stor forstørrelse man bruker. For rimeligere teleskoper kan et stativ til rundt 1000 kr være godt nok, mens et 80mm teleskop bør ha et stativ i prisklassen fra 2000-5000 kr.

Bord- og spesialstativer

Bilvindustativ fra Opticron
Enkelte ganger er det behov for spesialløsninger ved bruk av stativ. Vi har vegg- og bordstativer, stativer for feste i bilvinduet og på sykkelstyret samt utstyr for å feste vanlige håndkikkerter til stativ.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Plysjfugler 10 pk Bolmateriale til humler
Gjøk Humlekasse
Blåmeis Gråspurv
Fuglekasse kamera kit 125W Kvikksølvpære for insektfelle
Fuglekasse til meis Plysjfugler 3 pk
4 mest solgte bøker
Hvem er den lille fuglen der? Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Fuglesang (kompakt) Steinhumle
4 mest solgte optikk
Arrox foldelupe 15x 21mm LED+UV Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Nikon Monarch 5 10x42 Nikon Prostaff 3S 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--