Cxense Display
Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 


Manfrotto fotostativ

Manfrotto har et meget stort utvalg av fotostativer. Deres produkter er solide og fleksible og prisene er overkommelige. Manfrotto er trolig også det eneste merket blant de rimeligere stativene, som har et komplett leveringsprogram med reservedeler og tilleggsutstyr til alle mulige formål innen fotografering. Hovedsaklig produserer Manfrotto stativer og -hoder i aluminium, men de har karbonstativer og magnesium hoder. Et av hovedprinsippene til Manfrotto er at alle stativene er satt sammen av bolter, skruer og klemmer som kan strammes eller skiftes. Dette er normalt en fordel i forhold til mange stativer som er naglet eller limt. Disse kan da ikke strammes opp etter hvert som de blir slerkete, og det kan være vanskelig å bytte eller skaffe reservedeler.

Se hele vår modelloversikt her.

Stativtilbud Manfrotto

Manfrotto stativ på tilbud
Vi har i perioder gode tilbud på flere av Manfrotto sine mest populære stativer og hoder.


Manfrotto_tripod

Robuste stativføtter i karbon og aluminium med presisjon og gode tekniske løsninger for foto, video og teleskop.

Manfrotto stativhode

Kulehoder og videohoder for fotografering, filming og teleskopbruk. Solide hoder med høy presisjon og jevn gange til fornuftig pris er stikkord for Manfrotto stativhoder.

Manfrotto monopod

Manfrotto har ettbenstativ både i karbon og aluminium. Mange modeller med ulike lengder og antall seksjoner.

Manfrotto_tilbehør

Manfrotto har et stort utvalg av hurtigplater, fotpigger, sko og annet spesialutstyr som dekker de fleste tenkelige fotobehov.

Stort Manfrotto utvalg og rabatt hos Natur og Fritid

Manfrotto sitt komplette program er meget stort, og det kan være vanskelig å velge rett. Er du usikker anbefaler vi å besøke Manfrottos hjelp for å finne ”rett” stativ eller hode for ditt kamera (engelsk). Vi har de mest populære modellene i lager, men ikke alt du finner i våre lister. Sjekk gjerne også Manfrottos nettsider eller last ned deres foto- eller videokatalog dersom det er produkter du er ute etter. Vi kan skaffe alle vanlige deler og reservedeler på forespørsel. Er det et produkt du ikke finner hos hos oss, så send oss gjerne en e-post forespørsel om pris og leveringstid. For enkelte spesielle produkter kan leveringstiden bli lang, da den norske importøren har et begrenset lager på de minst solgte delene, og leveringstiden fra fabrikk er betydelig.

I vår Manfrotto stativ prisliste finner du våre utsalgsprisene for alle Manfrotto's stativer og hoder. For de fleste stativene innebærer vår pris 10-20 % rabatt på anbefalt utsalgspris. I prislisten har vi også endel komplette "kit" der stativ og hode selges sammen til betydelig lavere pris enn om du kjøper dette hver for seg. Siden pakker med verdi for over 3.000 kr sendes fraktfritt, så vil dette omfatte mange av Manfrotto's stativer. Vi gjør for sikkerhetsskyld oppmerksom på at de fleste større stativene så selges føttene og hodet hver for seg, så du kan sette sammen akkurat det stativet du trenger.


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Bolmateriale til humler Fuglekasse til meis
Rovfuglsilhuett sort Humlekasse
Fuglekasse kamera kit Allværspenn
Fuglekasse stær PC tilkobling for kamerakit
10 stk metallplate til stærfuglekasse Allvær spiralblokk - Plastcover (135)
4 mest solgte bøker
Økologisk hagebruk Skjæreboka
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Gyldendals nordiske feltflora
4 mest solgte optikk
Kamuflasjetelt - Doghouse Vanntett kamuflasje duk
Kamuflasjetelt - Mini-blind Veho 400x USB Mikroskop

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid