Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Bærbar GPS

 

De mest velegnede håndholdte og bærbare GPS modellene for friluftsbruk er små og robuste, og de går lett i sekken eller på lomma. Garmin har flere GPS modellserier spesielt tiltenkt friluftsaktiviteter på land. Modellene er markedsledende og vinner stadig tester. Av de håndholdte er den klassiske bærbare eTrex-serien de minste og rimeligste.

Med eller uten kart
Det første valget du må ta i forhold til en bærbar GPS og pris, er om du ønsker en håndholdt GPS navigator som kan laste inn kart. Blandt de håndholdte GPS'ene med kartmuligheter, har både eTrex Color- og GPSMAP 60-fargeskjerm modellene vært bestselgere i siden de kom. Av disse har GPSMAP 60 størst skjerm og minne. Den nye Garmin Oregon modellene har enda bedre skjerm og større minne, samt en rekke nye funksjoner og muligheter.

Mange aktive friluftsmennesker opererer både til sjøs, på veien og på tur i skog og mark. For disse vil alle Garmins bærbare kartmodeller være aktuelle, da disse kan laste inn både veikart, landkart og sjøkart.

Modelloversikt alle håndholdte Garmin GPS

 

Garmin Oregon
Garmin Oregon
Garmin Oregon modellene er GPS'er med touchscreen og svært lyssterke dagslysskjermer. Følsomme GPS'er som raskt gir deg posisjonen også i vanskelig terreng. Stor kapasitet for kart- og ene rekke andre funksjoner
Garmin Monterra
Garmin Monterra
Garmin Monterra med slitesterk mineralglasskjerm, dobbel skjermretning, grensesnitt med flere berøringspunkter og Android OS. Forhåndslastet med rekreasjonskart over Europa.
Garmin GPS klokker
Garmin fēnix
Garmin fēnix™ er den første GPS-navigasjonsklokken med høydemåler, barometer og kompass som inkluderer omfattende GPS-navigasjon fra Garmin. Klokken er utviklet i samarbeid med profesjonelle fjellguider og utformet for fjellklatrere og friluftsmennesker.
Garmin eTrex
Garmin eTrex Touch35
Garmin eTrex kom med tre nye modeller høsten 2011. Alle modellene er robuste med lang batteritid. Inneholder et verdensomspennende basekart og er tilpasset papirløs geocaching.
Garmin Montana
GarminMontana GPS
Garmin Montana 610 og Montana 680 er Garmins nyeste populære fargekart modeller for friluftsliv. Montana med touchscreen er en modell der flere funksjoner og økt brukervennlighet står i fokus.
Garmin GPSMAP 64S/78S
Garmin GPSMAP 78S
GPSMAP-serien består av klassiske robuste GPS'er med kartfunksjoner. Modellene er mye brukt under mer ekstreme forhold, der pålitelighet er viktig, med modeller som både er vanntette og flyter.

Alle Garmin modellene har trackback og mulighet for lagring av 500 veipunkter eller mer. Alle modellene kan tilkobles ekstern spenning og PC, og de er alle vanntette. For ytterligere informasjon om Garmin, GPS og deres produkter, så kan du besøke sidene til den norske importøren.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Vinterfugler ved foringsbrettet
Ved fuglebrettet Bolmateriale til humler
Fuglekasse til meis Fuglekasse kamera kit
Ved fuglekassen Ekornmater
Trekkfugler Scoop for fuglemat
4 mest solgte bøker
Storfugl - orrfugl - jerpe Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Norske fugler Gulls of the World: A Photographic Guide
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Monarch 5 10x42
Sandisk CF Extreme 16GB 120MB/s UDMA7 Nikon Sportstar EX 8x25 DCF

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--