Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

KERAMIKK OG PORSELEN

Nordisk fauna på keramikk og porselen
Få kunstnere er så opptatt av norsk natur som Jan Petter Bratsberg, og han har etter hvert malt svært mange av de mest kjente dyrene i vår natur. I samarbeidmed Håndverksateliér Dub kan vi nå tilby Bratsbergs motiver som veggbilder på keramikk eller som motiv på krus, krukker, vaser og veggfat i porselen. Dette er ypperlige gaveprodukter til den naturinteresserte, men vi ser også store muligheter for disse produktene som premier i forbindelse med skirenn, skiskyting eller andre konkurranser, da selvfølgelig til spesialpriser. Se hele utvalget her.

Krus

Porselenskrus Elgokse i serien

Veggbilder

Keramisk bilde Rev i vinterlys Stort format i serien

Krukker

Stor krukke i serien

Krus

I serien av krus kan de velge mellom de samme 17 ulike motivene. Krusene er i porselen av god kvalitet. Vi har foreløpig ikke laget sett av krusene, men dersom du ønsker mer enn 10 krus gir vi 10 % rabatt. Du finner hele oversikten med de ulike krusene her.

Jan Petter BratsbergBilledkunstneren Jan Petter Bratsberg er mester for alle naturmotivene som pryder vaser, kopper, krus, fat og andre produkter fra Håndverksateliér Dub. Bratsberg, som er født, oppvokst og bor i Skien, har i mange år høstet internasjonal anerkjennelse for sine bilder. Han har hatt en rekke separatutstillinger i inn- og utland, og han har blant annet utgitt to praktbøker; Tett på naturen og Kunstnernatur.

Jan Petter Bratsberg har sin formelle kunstutdannelse fra Statens Håndverk- og Kunstindustriskole, Oslo. Hans naturalistiske, stemningsfulle malerier og tegninger bygger på årelange studier av nordisk natur og dyreliv, Bratsbergs innlevelse og sans for detaljer, både det myke og dramatiske, har appell til nordmenn så vel som utlendinger.
Håndverksateliér Dub


Dekorasjon av keramikk og porselensgjenstander er et håndverk med lange tradisjoner. Det er krevende, og setter store krav til kunnskap, formsans og nøyaktighet. Dub legger stor vekt på å oppfylle disse kravene. Etter mange års erfaring har de lært at omsorgsfull behandling er viktig for et godt resultat.

Produksjonsspekteret for skiensfirmaet er omfattende. Atelieret arbeider med ulike materialer som tre, keramikk og porselen, og formidler alt fra en kunstners billedlige uttrykk til firma logoer. Resultatet blir vakre gaver og premier med personlige preg. Et vakkert keramisk bilde er en gave som viktige forretningsforbindelser vil huske. Mange idrettslag savner også gode premier til sine større idrettsarrangementer. Både utøvere og arrangører har vist å sette pris på slike premier.

Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Postkort kongeørn Postkort Lista Fuglestasjon
Vinterfugler ved foringsbrettet Allvær Mini-notatbok - Heftet (271FX-M) Blå
Allvær spiralblokk - Plastcover (246) Blå Allvær spiralblokk - Plastcover (235) Blå
Ved fuglebrettet Garmin Reim for fenix 3, svart
Nøtteautomat Trekkfugler
4 mest solgte bøker
Norske fugler Gyldendals store fugleguide (myk perm)
10 matsopper Norske amfibier og reptiler
4 mest solgte optikk
Nikon Monarch 5 8x42 Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme
Nikon Sportstar EX 8x25 DCF Nikon Aculon W10 8x21 Gul

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--