Cxense Display
Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

FRØ- OG FôRAUTOMATER

Natur og Fritid selger flere typer fôringsautomater for småfugler. De to hovedtypene er rørautomater i høykvalitetsplast eller metall. I tillegg har vi frøatomater itre og et par andre varianter. Vi har valgt å satse på noen få enkle modeller som fungerer og selger godt. Vi har ikke vanlige fuglebrett i vårt vareutvalg. Dette er delvis fordi det er lett å lage disse selv, samtidig som vi så langt ikke har kommet over pene, solide og funksjonelle modeller med salgspotensiale til en rimelig penge.

Vareliste for alle produktene med handlekurv finner du her.

zooom.no

I fjor hadde vi et samarbeid med zooom.no og laget en foringsplass hvor du kunne se våre foringsautomater i bruk. Nå er det forskjellige opptak og høydepunkter som du kan sjekke opp noen av våre automater. Her ser du foringsplassen på zooom.no!

Rørautomater

Frøautomat med 4 uttak
Vi har rørautomater i UV-stabilisert plast med åpninger og sittepinner i metall. Automatene er egnet for solsikkefrø og andre frø. De er enkle å henge opp, etterfylle og holde rene. Fire modeller:
4 hulls (tar ca. 425g frø),
6 hulls (tar ca. 700g frø),
10 hulls (tar ca. 2500g frø),
12 hulls (tar ca. 3500g frø).

Fuglebrett

Fuglebrett
Fuglebrett er den tradisjonelle måten og mate fuglene på. På fuglebrettet kan du legge ut brød og matrester i tillegg til frø, nøtter og hva du måtte ha for hånden. Beskytter maten mot snø og regn.

Fuglemater med kamera

Sett med kamera, fuglemater og utstyr.
Sett med kamera montert på fuglemater. Med disse kan man følge fuglene i hagen på TV eller dataskjerm. Det gjør det mulig å se fuglene i fri utfoldelse uten å forstyrre, og gir mange muligheter på steder der fôringsplassen ikke ligger nær egende vinduer. Se også kombisettet med fuglekasse og fuglemater.

Nøtteautomater

Nøtteautomat
Nøtteautomater for peanøtter (eller brød) er enkle rør med solid netting. De er relativt drøye og gir mye glede for meiser og hakkespett. Enkle å henge opp, etterfylle og holde rene.

Frøautomat med beskyttelse

Frøautomat med beskyttelse for småfugler
På endel steder tar gjerne uønskede større fugler og dyr over hele fôringsplassen. Disse automatene sikrer at hovedsakelig bare småfuglene kommer til, og at ikke skjærer, hakkespetter, ekorn eller andre større fugler og dyr overtar helt.

Andre fôringsautomater

Frøautomat
Vårt rimeligste alternativ er brusflaskeautomaten med to frøuttak. Kan settes rett på en 1,5 l flaske. Den store treautomaten kan ta ca. 1,7 kg frø. Den egner seg best til å sette opp på husveggen eller rundt stammen av et tre.

Fuglekasser

Stort utvalg av fuglekasser
Om vinteren gir vi fuglene mat, men om sommeren trenger de et sted å bo. Vi har stort utvalg av fuglekasser for meiser, fluesnapper, stær, due, ender og ugler.

Plakater

Vinterfuglplakat
Vi har flotte plakater med fuglene på fôringsbrettet, der du kan se hvilke arter man normalt kan få besøk av. Andre fugleplakater finnes også i vårt utvalg.
 

Bøker

Bøker om fuglekasser
I vår bokavdeling har vi flere bøker med tema fuglefôring, fugler i hagen og det å lage og snekre fuglekasser.

Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Enhetsboks for insektkasse 1/8 Enhetsboks for insektkasse 1/16
Ekornmater Norskekysten, fisk, skalldyr og hval
Frøautomat med beskyttelse - stor Ved fuglebrettet
Tjeld krus Fuglekasse til meis
Fuglekasse kamera kit Meisebolleautomat med beskyttelse
4 mest solgte bøker
Praktisk stjerneatlas Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Handbook of Western Palearctic Birds Nattens lydløse jegere
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Sky-Watcher 2x Barlow Linse

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--