Faktateksten inneholder kjennetegn, voksested, sanketid, hvilke deler du kan bruke og hvordan du kan bruke den. I tillegg er det gjort plass til forvekslingsarter og giftige arter slik at disse kan unngås. Boka gir også tips og råd om hvor du har lov å plukke og konservering og bruk av fangsten
Sopp i skog og mark
I denne hendige lommeguiden presenteres omkring 60 spiselige sopper du kan sanke fra naturens spiskammer. Soppene er naturtro illustrert med tegninger som framhever typiske trekk og forenkler artsbestemmelsen.
kr 299
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2019-06 |
Antall sider: | 92 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241930393 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Anna-Elise Torkelsen |
Relaterte produkter
-
Sopp på tur
11 smakfulle og sikre matsopper
Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopperer en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur.
-
Er det liv, er det sopp
Denne boken beskriver hvordan soppene har erobret verden og inngår i absolutt alle livsmiljøer, fra skog og fjell til menneskets egen komplekse kropp. Den beskriver også soppenes enestående tilpasningsevne til alle livets ytringsformer.
-
Fungi of Switzerland vol.2.
Heterobasidiomycetes, Aphyllophorales, Gastromycetes
Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm (528 arter), Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
Fungi Europaei Vol. 6
Hygrophorus s.l.
Italiensk monografi over europeiske vokssopper. 246 arter, 11 varieteter og 3 former behandles.