Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 


Fredag 27. november kl 00.00 til 23.59

Se alle varer her!


BLACK FRIDAY HOS NATUR OG FRITID

Natur og Fritid er en butikk med hjerte for våre kunder, men også for naturen. Vi ønsker at BLACK FRIDAY skal være mer enn ellevill handel. Vi donerer derfor 3 % av vår BLACK FRIDAY omsetning til Birdlifes kampanje for å redde gribbene! Halvparten av Afrika, Asia og Europas gribber er på kanten av utryddelse. Noen av populasjonene har gått tilbake med 99,9%. Det betyr kun én igjen for hver tusende gribb! BirdLife jobber nå hardt for å redde gribbene fra utryddelse. Vi sørger derfor ikke kun for billige varer, men i tillegg at alle våre BLACK FRIDAY kunder støtter denne viktige kampanjen!

Vi håper som tidligere at mange av våre gode kunder støtter kampanjen direkte. Det kan du gjøre ved å kjøpe "donasjoner" i vår nettbutikk, eller gå inn på Birdlife sin kampanje og støtte direkte.

Lenke til gribbkampanjen hos BirdLifeBlack Friday salget i 2017 resulterte i at Natur og Fritid AS kunne støtte BirdLife sin "illegal killing" kampanje, mot forfølgelsen og drap av rovfugl med 9046 kr.


Black Friday salget i 2018 resulterte i at Natur og Fritid AS kunne støtte Birdlife-kampanje for å redde skjesnipa med 10093 kr.Black Friday salget i 2019 resulterte i at Natur og Fritid AS kunne støtte Birdlife-kampanje for å redde skjesnipa med 7350 kr.Støtt vår Black Friday 2020 Birdlife-kampanje for å redde gribbene. Vi gir 3% av Black Friday salget! Støtt direkte selv også. Vær med oss å nå målet om kr 10.000!Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Gulspurv krus Fuglekasse til meis
Metallplate til meisefuglekasse 10 stk metallplate til meisefuglekasse
Bolmateriale til humler Blåmeis
Fuglekasse stær Fuglekasse kamera kit
Gjøk Rovfuglsilhuett sort
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Guide til Norges fugleliv
Bli kjent med fuglene Nære fugler
4 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Nikon Monarch 5 10x42
Nikon Monarch 5 8x42 Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid