Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår sommerkatalog

Kjøp gavekort!


Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Kvalitetskikkerter - Takkant toppmodeller

Toppmodellene til Nikon, Carl Zeiss, Leica og Swarovski er alle robuste vanntette, gummiarmerte kikkerter med svært god optikk. Kikkertene har gode tekniske løsninger og høy synskomfort med stort synsfelt og god dybdeskarphet i bildet. Modellene er fasekorrigerte, har spesialglass i linser, avansert linsecoating for å optimalisere fargegjengivelse, skarphet og bildekontrast. I tillegg er kikkertene lette med kroppen laget i lettmetall. Okularkappene er uttrekkbare og er lett å tilpasse for brillebrukere, i tillegg har modellene langt øyerelieff som gir godt synsfelt også for brillebrukere. Objektiv og okularer har spesialcoating som gjør dem lette å rengjøre (easyclean/lotutec). I tillegg har modellene lange garantitider.

I hovedsak er det lite som skiller modellene i utforming, teknisk og optisk kvalitet. I denne prisklassen er kvalitetskontrollen også høy, slik at den enkelte kikkert av en modell avviker lite fra den andre i produksjonen. De siste ti årene har de ulike merkene jevnlig kommet med nye modeller eller forbederinger av de "gamle". Noen ganger markedsføres dette voldsomt, andre ganger skjer det i det stille. Ulike tester har vekselvis kåret alle modellen som testvinnere enkeltvis, mens andre tester viser dødt løp*. Vår erfaring pr. i dag er at det er svært små forskjeller mellom modellene, og at man må oftest bruke lang tid og nøye studier for å gjøre seg opp en mening om noen er bedre enn andre. Personlig smak og subjektiv oppfatning er derfor ofte like viktig. Vi kan garantere at du blir fornøyd uansett hvilken av modellseriene du velger. Dette er kvalitetskikkerter tvers igjennom, de er beregnet på hard feltbruk og vil vare lenge.

Modelloversikt takkant toppmodeller


* De siste årene har Swarovski dominert kikkertmarkedet blant våre brukere, og Swarovski 8,5x42 EL og Swarovski 10x42 EL har vært bestselgere hos oss. Den finske bladet Alula gir imidlertid Nikons noe rimeligere HG modeller like god kritikk og nylig kåret både Alula og Vår Fågelvärld de nye Carl Zeiss Victory FL til markedets beste fuglekikkerter, samtidig som Leica sine Ultravid modeller er en betydelig forbedring fra den kanten. Fortsatt usikker? Ta kontakt og vi hjelper deg gjerne!
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42
Opticron telefonadapter USM-2 Opticron 10x23 Doublet
Nikon Monarch 5 10x42 Swarovski brystreim til EL og EL Range (ny versjon)
Sky-Watcher 2x Barlow Linse Opticron Adventurer II WP 20-60x80/45
Nikon Sportstar EX 10x25 DCF Celestron StarSense Explore DX130

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid