Soppbøker
Viser 1–12 av 51 resultater
-
Danmarks basidiesvampe
Danmarks basidiesvampe – en revolutionerende bestemmelsesnøgle til de basidiesvampe, som er kendt, eller som kan tænkes at dukke op i Danmark (også for Norge)
-
Kremler i Norden
Kremler i Norden er 7. utgave av Per Marstads populære oversikt på den artsrike kremleslekten. Første utgaven kom i 2004, og den har blitt jevnlig oppdatert i tråd med ny kunnskap. Denne utgaven omfatter 144 arter som er funnet i Norden, alle illustrert med fotografier.
-
God soppjakt!
En nybegynnerguide til soppsanking
Hva trenger du egentlig når du går på sopptur? Hvor finner du en god soppskog? Og hvordan i alle dager vet du hvilke sopper som kan spises og hvilke du bør styre unna? Soppsakkyndig Mette Alstad har svar på alt sammen.
-
Risker i Norden
Risker i Norden er første utgave med en oversikt på riskeslekten og de fleste av artene som er registrert i Norden. Den omfatter 80 arter, alle illustrert med fotografier.
-
Sopp i skog og mark
I denne hendige lommeguiden presenteres omkring 60 spiselige sopper du kan sanke fra naturens spiskammer. Soppene er naturtro illustrert med tegninger som framhever typiske trekk og forenkler artsbestemmelsen.
-
Sopp på tur
11 smakfulle og sikre matsopper
Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopperer en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur.
-
Sopp. Plukk & Bruk
Plukk sikkert, bruk godt
Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter.
-
Soppboka
Soppboka er en bruksvennlig og nyttig bok for alle som vil lære mer om sopper. Sopper som er gode matsopper, sopper som er velegnet til farging av garn og tekstiler og sopper som er giftige.
-
Sopphåndboka
De beste stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper
En komplett håndbok for alle soppelskere! Sopphåndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur.
-
Soppkokeboka
Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller – i Soppkokeboka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem.
-
Soppriket
historien om hvordan soppene erobret jorda
I Soppriket forteller Håvard Kauserud, en av Norges fremste soppeksperter, den fascinerende historien om soppriket.
-
Soppsankeboka
De 100 beste matsoppene våre
Fra soppsanking til kokekunst – De 100 beste soppene og hva de kan brukes til.
Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier.